Theater Utrecht zoekt projectzangers

Zing mee in een meeslepende voorstelling en ga gratis naar festival Oerol!

‘Immens’ is een spectaculaire, meeslepende, en grappige monoloog, gespeeld door Vincent van der Valk en geregisseerd door Casper Vandeputte. Het uitgangspunt voor de voorstelling is het leven en werk van Friedrich Nietzsche. De voorstelling zal in première gaan op theaterfestival Oerol op Terschelling. Het hoogtepunt van de voorstelling is het deel waarin Fritz zo geïnspireerd is dat zijn gedachten en gevoelens tot leven komen in de vorm van een koor. Op de golven van die meeslepende koormuziek spreekt, zingt en danst hij zichzelf naar een waanzinnige extase.

Het is een avondvoorstelling  van 75 minuten, met ongeveer 15 minuten a-capella koormuziek. Je krijgt hiervoor van de organisatie een festivalbandje. Met dit bandje krijg je toegang tot de festivallocaties waar je overdag met korting naar andere voorstelling of optredens kan. ‘s Avonds ben je zelf de artiest! Ook worden je reiskosten naar het eiland vergoed en krijg je diner op alle speelavonden. Verblijf op het eiland is voor eigen kosten.

Dit zijn de repetitiedata:

• Donderdag 2 mei (20:00u – 22:30u) óf zaterdag 4 mei (10:00u – 13:00u)
  • Zaterdag 11 mei (10:00u – 13:00u)
  • Maandag 20 mei (20:00u – 22:30u)
  • Zaterdag 25 mei (10:00u – 13:00u)
  • Maandag 3 juni (20:00u – 22:30u)
  • Maandag 10 juni (20:00u – 22:30u)

De repetities zijn in Utrecht.

De uitvoeringen op Oerol vinden plaats van 12 juni t/m 23 juni (9 voorstellingen en 1 repetitie). Het is ook mogelijk om, in plaats van het hele festival, enkele dagen uitvoeringen te doen. Maar we willen graag dat je voor ten minste vier voorstellingen beschikbaar bent.

Aanmelden doe je hier.
Je kunt hier ook aangeven voor welke voorstellingen je beschikbaar bent.

Naast Oerol spelen we dit najaar de voorstelling ook nog in Utrecht, Den Haag en Haarlem. Mocht je niet beschikbaar zijn voor Oerol, maar wel voor de uitvoeringen in het najaar, meld je dan toch nu aan, zodat je meedoet met de repetities! Onderstaand alle speeldagen:

• Paardenkathedraal: 11 t/m 14 september
  • Den Haag: 18-september