Uitnodiging herdenking Daan Admiraal

Bij dezen stuur ik u de uitnodiging voor de herdenking van Daan Admiraal die wordt georganiseerd vanuit DSMG Krashna Musika en de TU Delft. Aangezien Daan ook voor u een belangrijke rol heeft gespeeld kunnen wij ons voorstellen dat u of uw leden nog behoefte kunnen hebben aan een extra moment om Daan te herdenken. U bent bij dezen, geheel vrijblijvend, uitgenodigd om aanwezig te zijn op 20 April in de aula van TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CC Delft. De inloop start om 13:00 waarna er om 14:00 een formeel gedeelte zal zijn met een aantal sprekers en muzikale intermezzo’s. Vanaf 16:00 is er nog een informele bijeenkomst waar mensen elkaar kunnen opzoeken in een meer ontspannen setting.

Wij horen graag of hier belangstelling voor is vanuit uw vereniging en hoe veel mensen u dan schat dat er zullen komen.

(Het HTK-bestuur zal met een afvaardiging naar deze bijeenkomst gaan. HTK-leden die van plan zijn te gaan worden verzocht dit bij Carel op te geven)