Steun ons

Wilt u bijdragen?

Voor het uitvoeren van onze concerten zijn wij deels afhankelijk van de bijdragen die wij ontvangen van particulieren en bedrijven. Draagt u ons koor een warm hart toe en wilt u ons steunen? 

Particulier

Ik wil graag meer weten over de sponsormogelijkheden als particulier.

lees meer >

Zakelijk

Ik wil graag meer weten over de sponsormogelijkheden als bedrijf.

lees meer >

Bijdragen als particulier

Als particulier kunt u het Haags Toonkunstkoor steunen met een bijdrage in de vorm van een eenmalige of periodieke donatie. Ons koor heeft de ANBI-status en dat betekent dat u mogelijk belastingvoordeel kunt krijgen.

Bent u hierin geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met Stéphanie Toorenburg via voorzitter@haagstoonkunstkoor.nl

still uit een concertvideo van het haags toonkunstkoor

Bijdragen als bedrijf

Wilt u als bedrijf uw betrokkenheid bij ons koor tonen, dan bieden wij de volgende mogelijkheden.

Vriend worden

U kunt ons steunen als bedrijf door lid te worden van de Vriendenkring van het Haags Toonkunstkoor. Financiële bijdragen zijn zeer welkom, maar ook een bijdrage in natura stellen wij bijzonder op prijs. Denk hierbij aan het ter beschikking stellen van bepaalde expertise of materiële zaken die nodig zijn om onze concerten mogelijk te maken.

Als lid van de Vriendenkring krijgt u – indien gewenst – een vermelding van uw bedrijfsnaam op onze website. Eventueel kunnen wij op de website een link plaatsen naar de website van uw bedrijf.

Als u Vriend wilt worden, neemt u dan contact op met Erik Werner of Christiaan van der Harst.

Adverteren

Onze programmaboekjes zijn een uitstekende manier om onder de aandacht te komen van een breed publiek. Het formaat van het boekje is A5 en u kiezen voor een advertentie van 1/1, 1/2 of 1/4 pagina.

Formaat Prijs
1/1 (staand) 125 mm breed bij 184 mm hoog € 200,00
1/2 (liggend) 125 mm breed bij 90 mm hoog € 125,00
1/4 (staand) 60 mm breed bij 90 mm hoog € 100,00

Voor het plaatsen van een advertentie hebben wij een .jpg of .pdf bestand nodig van op zijn minst 200 dpi en bij voorkeur 300 dpi.

Wilt u een advertentie plaatsen, neemt u dan contact op met Christiaan van der Harst of Erik Werner.

Sponsoring

Wilt u uw naam verbinden aan een specifiek concert van het Haags Toonkunstkoor, dan kunt u sponsor worden. Afhankelijk van uw bijdrage bestaat de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of logo op te nemen in het promotiemateriaal, vermelding op onze website, advertentieplaatsing in het programmaboekje, vrijkaarten en/of gereserveerde plaatsen, meet & greet met de dirigent, aparte ruimte en gratis consumpties voor uw gasten, etc. Wij maken graag een voorstel op maat.

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van een concert? Neemt u dan contact op met onze voorzitter Stéphanie Toorenburg (voorzitter@haagstoonkunstkoor.nl, 06-19043500).